dds uit Arnhem regelt uw transport

Koeriersdienst, sneltransport of groot transport

Wat u ook wilt laten vervoeren, wij hebben voor al uw goederen de juiste transportwijze! Schakel een koerier of chauffeur in, of stuur uw bestelling naar zijn eindbestemming met sneltransport of groot transport.

Bel 026-3112566, stuur een e-mail of laat een bericht achter via het contactformulier.

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden, van toepassing: op nationaal vervoer: de Algemene Vervoerscondities 2002 (AVC), gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbanken te Amsterdam en Rotterdam; op internationaal vervoer: het verdrag betreffende de overeenkomst tot internationaal vervoer van goederen over de weg (CMR), en aanvullend daarop voornoemde AVC; de Transport en Logistiek Nederland algemene betalingsvoorwaarden, gedeponeerd te griffie van de arrondissementsrechtbanken te ‘s-Gravenhage op 2 juli 2002, aktenummer 69/2002.

Met betrekking tot de bovenstaande voorwaarden is steeds de laatst gedeponeerde versie van toepassing. De voorwaarden worden U op verzoek kosteloos toegezonden.

Contactformulier

Spoedbestelling?

Heeft u een spoedbestelling of wilt u verzekerd zijn van het snelste vervoer van uw grote zending?

dds sneltransport en koeriersdienst in Westervoort - vlakbij Arnhem - is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar op de nummers 026-3112566 en 06-55587772 om u te woord te staan en het passende transport voor u te regelen.

Koerier dds Sneltransport
Hamersestraat 21 A
6931 EV Westervoort